Smartlog v3 » Catmans blog » Dødvande
Opret egen blog | Næste blog »

Catmans blog

En blog om alt fra katte til livstilsændring til livet som helhed

Dødvande

27. Jul 2009 22:53, catman

Synes de sidste par dage er gået lidt død i det. Har en masse planer som jeg egentlig burde gribe fat i nu tiden er til det (ferietiden) men det er lidt som at energien ikke rigtig er der.

Det eneste jeg egentlig nåede i dag var at tømme opvaskemaskinen, vaske en spandfuld tøj og få handlet lidt ind. Og så sidder man her og kigger ud i luften, zapper forgæves rundt i tvet i håbet om at finde noget interessant på de mange kanaler man betaler til. (Det kan godt være DR sender genudsendelser for dine licens penge men det gør betalingskanalerne sgu også så det er et fedt)

Kigger febrilsk DVD samlingen efter for at finde en film man orker at se, uden held. Det er bare ikke det samme at se film alene. Tænder for sin Wii men ender egentlig med at slukke igen, fordi man gider egentlig ikke spille alligevel.

Overvejer at skrive en ny datingprofil, men ender med tanken at man måske burde være lidt mere motiveret for det, ellers bliver det nok ikke godt.

Sidder og overvejer at skrive blogindlæg om noget helt vildt spændende og interessant, noget som folk kan få noget ud af. Men ak, man ender med at skrive dette fuldstændig ligegyldige, intetsigende og kedelige indlæg i stedet.

Undskyld for at have spildt pladsen, men i det mindste kedede jeg mig da ikke mens jeg skrev, så nu må du kede dig mens du læser. 

Tags